Mind Map Voorbeelden Om Uw Ideeën te Visualiseren en Organiseren

Fine tuning van uw bedrijfsproces? Plan je een project? Je opdracht aan het organiseren? Wat de situatie ook is, mindmaps zijn een geweldige manier om het proces te visualiseren en soepel uit te voeren. Hieronder vindt u enkele mindmap-voorbeelden die voor verschillende situaties zijn gemaakt. Klik op een van hen om ze onmiddellijk te wijzigen met behulp van onze eenvoudig te gebruiken interface.

Mindmap voor vergaderingen

Mindmaps zijn geweldig voor vergaderingen, het onderstaande voorbeeld past misschien meer bij Lex Luthor, maar we zijn ervan overtuigd dat u het kunt aanpassen aan uw bedrijf.

Mindmap voorbeeld van een vergadering om Super Man te verslaan, een van de vele mindmap voorbeelden beschikbaar bij Creately

Is dit wat Lex Luthor gebruikt in zijn geheime vergaderingen? ( klik op de afbeelding om het als sjabloon te gebruiken )

TIP: Met Creately kunt u de mindmap eenvoudig delen met de andere deelnemers, zodat zij precies weten wat ze kunnen verwachten in de vergadering. Ze kunnen de agenda uitbreiden, notities toevoegen etc. voor de vergadering. Tijdens de vergadering kunnen ze de nodes toevoegen of wijzigen en iedereen kan de wijzigingen direct zien door de real-time samenwerking. Bekijk dit artikel om meer te leren over hoe u mindmaps effectief kunt gebruiken in vergaderingen >>.

Mindmap voorbeelden voor studenten

Worstel je met een onderzoeksvoorstel? Weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de onderstaande mindmap sjabloon voor studenten een goede plek om te beginnen. Onderzoeksvoorstellen kunnen vrij complex zijn en deze mindmap behandelt de meeste zaken die in een onderzoeksvoorstel voorkomen. Als deze niet naar uw smaak is, kunt u nog veel meer mindmap sjablonen voor studenten vinden in onze diagrammen gemeenschap.

Een mindmap voorbeeld voor de meeste zaken in een onderzoeksvoorstel

Een mindmap van een onderzoeksvoorstel (klik om grotere afbeelding te bekijken )

Klik hier om het sjabloon direct te wijzigen >>

TIP: Het is moeilijk om zulke grote mindmaps in blog posts en websites op te nemen, maar met onze Creately diagram viewer is het insluiten van grote diagrammen in webpagina’s geen probleem. Bekijk deze help pagina die de Creately diagram viewer uitlegt >>.

Mindmap om een bedrijf te starten

Een bedrijf starten is geen sinecure, want je moet voor veel dingen plannen. En mindmaps zijn het perfecte hulpmiddel om bijna alles te plannen. Onderstaand mindmap voorbeeld toont de eerste stappen bij het starten van een bedrijf.

Mindmap voorbeeld toont de verschillende dingen die je moet overwegen bij het starten van een bedrijf

Enkele stappen die betrokken zijn bij het starten van een bedrijf (klik op afbeelding om het sjabloon te gebruiken )

TIP: U kunt er ook een persoonlijk tintje aan geven door verschillende pictogrammen te gebruiken. Bijvoorbeeld, voor het productonderwerp kunt u uw eigen productafbeelding toevoegen. U kunt een gestaag groeiende grafiek toevoegen aan het verkooponderwerp. U kunt zelfs een aangename achtergrond toevoegen door onze importfunctie te gebruiken. Het belangrijkste is dat het er visueel aantrekkelijk uitziet, zodat je er graag aan werkt.

Mindmap om een website te maken

Er zijn veel webdesigners die met behulp van mock-ups en wire-frames en ik ben er zeker van dat ze de onderstaande mindmap, die verschillende aspecten toont waarmee je rekening moet houden bij het ontwerpen van een website, geweldig zullen vinden. En u kunt verschillende stijlen toevoegen voor verschillende deelonderwerpen, wat meer duidelijkheid geeft aan uw mindmap. Dit is erg handig bij het maken van complexe mind maps.

Een mindmap voor het opdelen van een web design project

Hoe plan je een webdesign project (klik op afbeelding om als sjabloon te gebruiken )

Mindmap Sjabloon voor een Promotionele Campagne

Het plannen van een promotiecampagne is geen gemakkelijke taak. Het kost veel geld, tijd, moeite en creatief denken. Met behulp van een mindmap kunt u elke fase van de campagne efficiënt plannen. Het zal u helpen uw ideeën vast te leggen terwijl u met uw team brainstormt over nieuwe strategieën, uw verantwoordelijkheden bij te houden en ervoor te zorgen dat u niet de belangrijke stappen over het hoofd ziet die u zou moeten nemen. Een mindmap kan je in principe door het proces van het plannen van de campagne leiden.

Mindmap met de belangrijke elementen van een promotiecampagne

Hoe plan je een promotiecampagne (klik om grotere afbeelding te bekijken)

Mindmap Sjabloon voor een Product Lancering

Tijdens de lancering van een product moet u nauwgezet aandacht besteden aan elk klein detail van het proces, van de productkenmerken tot het platform waarop u het gaat adverteren. Met een nette mindmap zoals hieronder kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je de belangrijke dingen niet over het hoofd ziet en dat alles volgens plan verloopt.

Een mindmap om een productlancering te plannen

Mindmap Sjabloon voor een Productlancering (klik om grotere afbeelding te bekijken)

Mindmap Sjabloon van een Prijsmodel

Bij het bepalen van een prijs voor uw product of dienst moet u met veel factoren rekening houden. Vertrouwen op een mindmap als deze zal u door het proces leiden en u helpen om tot een effectief resultaat te komen.

Een mindmap van een prijsmodel voor bedrijven

Mindmap Sjabloon van een Prijsmodel (klik om grotere afbeelding te bekijken)

Mindmap Sjabloon voor een wekelijkse werknemersvergadering

Alles van tevoren plannen is de gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat er niets misgaat. Als het gaat om het plannen van een wekelijkse werknemersvergadering, kunt u dat handig doen op een mindmap. Niet alleen uw wekelijkse werknemersvergaderingen, maar met de planning van elk evenement, kunt u vertrouwen op een mindmap zoals degene hieronder.

Mindmap sjabloon voor het plannen van een wekelijkse werknemersvergadering

Mindmap Sjabloon voor een wekelijkse werknemersvergadering (klik op afbeelding om als sjabloon te gebruiken)

Mind Map Schema Sjabloon van de Harry Potter Film Plot

Je bent niet de enige die de Harry Potter verhaallijn wil ontleden en elk deel ervan wil analyseren. En met de hulp van een mindmap kunt u dit efficiënter doen. Met Creately kun je afbeeldingen en foto’s toevoegen (die je van je eigen computer kunt importeren of direct in de app op Google kunt zoeken) om je punten te illustreren en om de kaart er aantrekkelijker uit te laten zien.

Een mindmap gebaseerd op het plot van de Harry Potter film

Mind Map Schema Sjabloon van de Harry Potter Film Plot (Klik op de afbeelding om als sjabloon te gebruiken)

Blanco Mind Map Schema Sjabloon

Mindmaps zijn een effectieve manier om je gedachten te ordenen. Wanneer u op een idee komt, kunt u een mindmap gebruiken om uw gedachten netjes neer te zetten, zodat u ze gemakkelijk kunt analyseren en met oplossingen kunt komen. Een mindmap is ook een essentieel instrument om te gebruiken tijdens een brainstormsessie. U kunt deze lege mind map sjabloon gebruiken om direct te beginnen met het construeren van uw ideeën of strategieën.

Blanco Mindmap Schema Sjabloon

Blanco Mind Map Diagram Sjabloon (Klik op de afbeelding om als sjabloon te gebruiken)

Veel meer Mindmap Voorbeelden

Hierboven ziet u enkele mindmap voorbeelden die u kunt vinden in de Creately diagramming gemeenschap. Klik er gewoon op om ze onmiddellijk als sjablonen te gebruiken. Kunt u degene die u zoekt niet vinden? Maak je geen zorgen. Elke dag worden er nog veel meer sjablonen toegevoegd door Creately medewerkers en duizenden Creately gebruikers. Bezoek de mindmap sectie van de diagrammen gemeenschap en blader door andere mindmap voorbeelden.

Meer Diagram Sjablonen

Leave a comment

*
*

12 − one =

Back to top