Ondernemingen versterken met verbeterde beveiliging, gegevensresidu en onbeperkte samenwerking

Bij Creately hebben we een missie om de manier waarop teams werken en visueel samenwerken te transformeren. Ons platform is ontworpen om ondernemingen in staat te stellen de voordelen van visuele samenwerking volledig te benutten, de productiviteit te stimuleren en innovatie te stimuleren.

Vandaag kondigen we met trots een aantal belangrijke vorderingen aan die onze toewijding aan deze missie verder versterken.

Een nieuw tijdperk van beveiliging en naleving

We begrijpen dat voor bedrijven, met name grotere ondernemingen, gegevensbeveiliging en naleving niet onderhandelbaar zijn. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we twee belangrijke certificeringen hebben behaald: SOC 2-Type 2 en ISO 27001.

Deze certificeringen worden algemeen erkend als belangrijke maatstaven op het gebied van informatiebeveiliging en -beheer, en tonen aan dat we ons inzetten voor het handhaven van strikte beveiligingsnormen. Hoewel deze certificeringen een basisvereiste zijn geworden in het huidige digitale landschap, is het behalen ervan een belangrijke prestatie die onze toewijding aan het beveiligen van uw gegevens en het leveren van een betrouwbare service benadrukt.

Introductie van nieuwe data residency-opties – met een twist

In lijn met onze toewijding aan beveiliging en compliance, zijn we verheugd om nieuwe data residency-opties aan te bieden. Creately-gebruikers kunnen er nu voor kiezen om hun gegevens op te slaan in datacenters in de VS, de EU of de AU. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat lokale wetten inzake gegevens soevereiniteit worden nageleefd en biedt verbeterde gegevensbeveiliging.

De data residency-oplossing van Creately is echter uniek. Hoewel de gegevens van uw organisatie zich in een bepaalde geografie bevinden, wilt u toch naadloos samenwerken met externe teams verspreid over de hele wereld.

Dankzij onze geavanceerde architectuur kunnen Creately-gebruikersgegevens die vanuit verschillende regio’s worden gehost, samenwerken aan werkruimten. Als u zich aanmeldt als een Creately-gebruiker in de VS, kunt u nog steeds externe uitnodigingen accepteren om samen te werken in door de EU gehoste Creately-werkruimten zonder een beat over te slaan.

En dit alles wordt gedaan zonder persoonlijke gegevens naar andere regio’s te lekken en volledig te voldoen aan de soevereiniteits wetten!

Een frisse visuele samenwerking ervaring

Naast deze beveiligingsverbeteringen hebben we ook verbeterde functies geïntroduceerd om de visuele samenwerking ervaring verder te optimaliseren. Met snellere ervaringen voor het maken van diagrammen, extra bibliotheken, sjablonen en vormen, bieden we een intuïtieve en efficiënte manier voor teams om visueel samen te werken.

Door gegevens te integreren met visuele samenwerking, hebben we nieuwe mogelijkheden ontgrendeld op gebieden als productbeheer, het in kaart brengen van gebruikers trajecten, het in kaart brengen van processen, HR-planning en meer. Deze functies stellen cross-functionele teams in staat om effectiever te werken, waardoor creativiteit en innovatie in uw hele organisatie worden gestimuleerd.

Onbeperkte samenwerking voor iedereen

Ten slotte schudden we het traditionele SaaS-prijsmodel door elkaar met ons ‘Unlimited Collaboration’-plan. Deze baanbrekende aanpak elimineert de beperkingen op het aantal zitplaatsen, waardoor een onbeperkt aantal gebruikers binnen een organisatie ons platform tegen een vast bedrag kan gebruiken.

Dit nieuwe model democratiseert de toegang tot visuele hulpmiddelen, waardoor iedereen in uw organisatie de kracht van visueel werken kan benutten, ongeacht hun rol of functie. Door de barrières van traditionele prijsmodellen weg te nemen, maken we het voor ondernemingen gemakkelijker dan ooit om het volledige potentieel van visuele samenwerking te benutten.

Vooruit en omhoog!

Deze verbeteringen zijn een bewijs van onze toewijding om organisaties in staat te stellen het volledige potentieel van visuele samenwerking te benutten, ondersteund door robuuste beveiliging en compliance.

We zijn verheugd om deze reis met u voort te zetten en kijken ernaar uit om ambitieuze teams de tools te geven die ze nodig hebben om te innoveren, samen te werken en te slagen in het tijdperk van visuele samenwerking.

Leave a comment

*
*

4 × 1 =

Back to top